Burnout Traject

Home / Massage produkten / Burnout Traject
Burnout Traject

Wat is een burnout traject?

Combinatie van Hypnose, Qigong Tuina therapie en Qigong (adem)therapie – maatwerk tarief.

Aangezien een burnout bijna altijd over meerdere levensvlakken gaat en over grenzen
gaat is het lastig hierover iets over te zeggen. En een burnout is lastig te omschrijven. Maar samengevat is het ongeveer zoiets las het leven loopt in ieder geval niet lekker. Je bent over je grenzen gegaan en nu ben je moe en zit niet lekker in je vel en heb je wellicht ook fysieke klachten.

Burnout kan over alles gaan: Werk, Relatie, Familie, Spiritualiteit, Levensmissie, Gezondheid, Zelfbeeld en Vertrouwen.
Vaak gaat het niet over 1 aspect alleen. Het is meestal een combinatie tussen meerdere aspecten en wat gemeenschappelijk is in al die aspecten…..namelijk jij!

Een voorbeeld uit de praktijk. Bijvoorbeeld het kan niet lekker lopen in je relatie en daardoor slaap je slechter. En doordat je slechter slaap kan je je niet zo goed concentreren en loop het op het werk ok niet echt lekker. Als je in die spiraal blijft wordt je ook nog gespannen en een niet zo fijn persoon om mee om te gaan in het leven. En op een gegeven moment gaat het niet, je lijf neemt de regie over en zegt genoeg. Het is klaar, het gaat niet meer en het is tijd om rustig aan te doen en een goed naar jezelf te kijken. Want heeft je lijft niet al eerder signalen gegeven? Zoals hoofdpijn, hartkloppingen, moe, huilen?

Ok ok er schijnt ook een zonnetje aan de horizon want je bent op deze pagina beland en bent tot hier gekomen 🙂
Samen kunnen we kijken waar de disbalans is ontstaan en ook kijken wat er nodig is om weer in balans te komen.
Een burnout is heel vervelend, maar ook heel erg leerzame en inspirerende periode in je leven. Wie ben ik, wat wil ik en wat zijn mijn talenten en mijn verlangens.

Kortom een burnout traject is maatwerk en ik wil je helpen. Als je meer wilt weten kan je een belafspraak maken (gratis) of meteen een afspraak maken en dan gaan we samen kijken wat bij jouw past. Ik begrijp precies wat het is want ik praat uit ervaring.

Tot binnenkort (of niet, maar dat is jouw aan jou)
Zorg in ieder geval goed voor jezelf!

René

Open chat
1
Afspraak maken? Vragen?
Stuur een appje....
Hallo als je een afspraak wilt maken dan kan je ook het formulier invullen op de website onder afspraak. Wel zo handig dan heb ik meteen je gegevens. Je kan me ook bellen 0639444135 maar kan niet altijd meteen de telefoon opnemen of per app reageren. Hartelijke groet, René